Posna rozen tortica - Dijamant DOO

Posna rozen tortica

By Suzana Mitic  

November 22, 2018

Posni slatki zalogaj kome je teško odoleti !

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 30

Directions

Ušpinovati šećer i vodu na tihoj vatri.Da vri 3 minuta.Dodati margarin isečen na kockice i mešati dok se ne otopi a zatim i čokoladu.Kad se svi sastojci sjedine skloniti s vatre pa dodati mleven keks i mlevene orahe.Sve dobro promešati pa ostaviti 10-ak minuta da se fil prohladi a zatim mazati kore.Na svaku koru stavljati po 4 kašika fila.Ceo kolač pritisnite težim predmetom i ostavite da se hladi.

Hladan kolač preliti otopljenom čokoladom.Seći po želji.

Prijatno !

Ingredients

pakovanje rozen kora

300 gr šećer

400 ml gazirani sok od narandže

100 gr čokolade

200 gr Dijamant margarinposni

250 gr mleven orah

350 gr mleven keks

Potrebno za glazuru :

200 gr bele čokolade

6 kašika Dijamant ulja Mediteran

50 gr crne čokolade

00:00