Popaj sendvič

By Adilja Hodza  

November 20, 2017

Zdravo, jednostavno i ukusno.

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4

Directions

U posoljenoj vodi obariti spanać. Obareni spanaća procedite i dodajte brašna i kašiku posnog majonezaseckanog peršuna, sitnoseckani beli luk, beli luk u prahu, soli, maslinvo ulje i sve dobro promešajte. Vadite kašikom i valjajte u kukuruzno brašno ili griz da se nebi lepile za ruke. gotove pljeskavice stavljajte na pek papir i pecite u rerni 15-tak minuta da blago porumene. Kajzerice presecite na pola i u jednoj stavite dve pljeskavice od spanaća, malo senfa kolut crvenog luka, kiseli krastavčić, seckane ljute papričice. Sendvič stavite na listu zelene salate i poslužite…Prijatno

Pljeskavice umesto pecenja mozete prziti vrelom ulju sa obe strane po par minuta.

Ingredients

Potrebno je

5-6 kajzerica

100 grama spanaća

2 kašike brašna

2 kašike kukuruznog brašna ili kukuruznog griza

2 kašike maslinovog ulja

kašika posnog Dijamant light majoneza

malo senfa

čen belog luka

na vrh noža belog luka u prahu

prstohvat soli

kašičica seckanog peršuna

kolut crvenog luka

malo ljute papričice

kiseli krastavčići

list-dva zelene salate

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]