Aktivirati kvasac,Pomešati mlako mleko sa vodom,izmrviti kvasac,dodati kašiku šećera i kašiku brašna.Promešati i ostaviti par minuta da krene kvasac.U drugu posudu staviti jaje,belance,ulje ,so,isipati nadošli kvasac i uz pomoć preostalog brašna zamesiti glatko testo.Testo pokriti prianjajućom folijom i ostaviti na toplom da se udvostruči.Naraslo testo premesiti i podeliti na 4 dela.
Svaki deo rastanjiti oklagijom u veliki krug,narendati 1/4 margarina,smotati rolat a rolat u krug.Pokriti ih i ostavite 10 minuta.Ponovo oklagijom razviti veliki krug i posuti origanom.Točkićem testo iseći na 16 i više delova .Na svaki širi deo staviti kašičicu krem sira,parče suvog vrata i kocku kačkavalja.
Motati kroasane.desnom rukom zavijajte a levom rukom otežite testo da se napravi veći broj obrtaja.
Ređati u pleh sa blagim razmakom.Svaki kroasan premazati umućenim žumancetom i jogurtom i posuti susamom.Peći na 200 C oko 15 minuta.