Pečeno pilence

By Adilja Hodza  

November 15, 2017

Pečeno pilence idealno za nedeljni ručak.

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4

Directions

Mešavinom ulja sa sa senfom i svim začinima premažite pile. Pile stavite u vatrostalnu posudu i poklopljeno pecite oko pola sata. Isečen krompir posolite, pobiberite dodajte začine. Rasporedite sve u vatrostalnu posudu sa piletom poklopite i pecite još sat vremena. Pred kraj skinite poklopac i pecite još malo da porumeni...U maoj posudici dodajte majonez kao prilog uz jelo.

Ingredients

Potrebno je:

1 celo pile

5-6 krompira

2 kašičice senfa

malo crvene tucane paprike

malo soli

malo soli

malo bibera

malo suvog biljnog začina

Malo Dijamant ulja

2 kašike Dijamant light majoneza

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]