EmailTweet 0 Full-screen Paprika punjena plavim paradajzom By Milica Zivkovic Glavna jela August 20, 2018 Jelo je ukusno i pogodno je za vreme posta Prep: 1 hr Cook: 30 mins Yields: 6 Directions Plavi paradajz oljustiti ,iseci na kockice,posoliti i ostaviti da stoji. U medjuvremenu ocistiti sargarepu,luk,paradajz,krompir i iseci na kockice Papriku ocistiti od peteljki ,oprati i ostaviti sa strane. Iseckati persunov list Na ulju prodinstati luk i sargarepu,dodati ocedjen plavi paradajz,krompir i paradajz. Dodati 1 kasicicu osli,1 kasicicu zacina i dinstati 10 minuta.Dodati pirinac,dobro promesati i puniti paprike. Napunjene paprike,zatvorite krompirom ili paradajzom ili brasnom. Razmutiti 1 kasiku brasna,1 kasicicu aleve parpike,1 kasu kuvanog paradajza,1 casu vode i time naliti papriku i kuvati je 30 minuta. Ukusno je i mnogi misle da ima mesa Jelo je posno Potrebno vreme pripreme 60 minuta,potrebno vreme kuvanja 30 minuta Jelo je namenjeno za 6 osoba Ingredients Potrebno je: oko 12 paprika babura 1 veliki plavi paradajz ili 2 srednja 1 glavica crnog luka 1 srednja sargarepa 1 veci krompir 2 srednja paradajza ili 1 veci so zacin biber persunov list aleva parpika brasno kuvani paradajz(krompir ili paradajz ili brasno za zatvaranje paprike) ulje Dijamant 1 soljica pirinca close full screen 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]