Oufes a la Provancal - Dijamant DOO

Oufes a la Provancal

By Dijana Ademovic  

October 9, 2018

Kompletan obrok...

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4

Directions

Na maslinovom ulju izdinstati seckan crni luk.

Kad omekša dodati na listiće sečen beli luk, pa kad zamiriše, ubaciti nekoliko iscepkanih listića bosiljka, da otpuste aromu, a onda naliti paradajz sok i dodati kečap.

Krčkati na tihoj vatri, začiniti solju i biberom, ubaciti još bosiljka.

Kad se sos zgusnuo, napraviti kašikom udubljenje i sipati u svako po jaje.

Belance treba da bude dobro skuvano, a žumance rovito.

Poslužiti uz prepečen hleb.

Ingredients

1 crni luk

1-2 čena belog luka

500 ml paradajz soka

2 kašike Dijamant kečapa

po ukusu soli i bibera

nekoliko listića svežeg bosiljka

3 jaja

2-3 kašika maslinovog ulja

00:00