Lisnata pizza - Dijamant DOO

Lisnata pizza

By Dijana Ademovic  

October 12, 2018

Kad vam se jede pizza na brzinu...

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4

Directions

Lisnato testo odmrznuti i razvući u kvadratni oblik. Iscrtati krug u sredini koji bogato premažemo mešavinom paradajz pirea i kečapa kojoj smo dodali kašičicu šećera.

Preko poređati kolutove pileće šunkarice.

Modlicom izvaditi oblike iz listića sira i poslagati preko šunkarice. Paradajzu otkloniti semeni deo i iseckati na kockice, pa poređati preko. Posuti začinom. Krajeve lisnatog testa premazati žumancetom i posuti semenjem po želji. Peći oko 20-ak minuta da fino porumeni...

Ingredients

500 g lisnatog testa

250 g pileće šunkarice

150 g tost sira

nekoliko kašika paradajz pirea

nekoliko kašika Dijamant kečapa

2 paradajza

malo začina sa ukusom paradajza i bosiljka

1 žumance (za premaz)

malo susama i ćurikota

1 kašičica šećera

00:00