Jufke

By Adilja Hodza  

November 15, 2017

Jednostavno jelo koje možete pripremiti za doručak.

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4

Directions

Vodu posoliti staviti na vatru da proključa. U ključalu vodu dodajte jufke i lagano promešajte. Kuvajte jufke na smanjenoj vatri da omekšaju i da se zgusnu. Kada su se jufke zgusnule dolijte mleko i nastavite da kuvate lagano još 10 minuta. Stavite kašiku margrina, promešajte dase otopi i isključite ringlu. Jufke pospite sa rendanim sirom i majonezom te promešajte. Poslužite dok je jelo toplo.

Ingredients

Potrebno je:

200 grama jufke ili mlinaca

500 mil. vode

2 dcl. mleka

malo rendanog sira

kašičica Dijamant majoneza

so

kašika Dijamant margarina (20 grama)

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]