Ukusna pašteta, koju ćete stalno praviti! Idealna za decu koja ne vole džigericu... Začini daju divan šmek pašteti!
Prep: 35 mins
Cook: 20 mins
Yields: 6 osoba
Directions
Karabatake sukuvati zajedno sa lukom i šargarepom uz dodatak suvih biljnih začina.
Skuvano meso izvaditi na tanjiru da se prohldi. U blender staviti meso i povrće. Dodati na krupnije komade iseckano jaje, kisele krastavčiće, prženu dzigericu.
Dodati začine, rastopljeni dijamant margarin sa maslacem i vodu u kojoj se kuvalo meso i povrće. (Ja sam dodala sve začine koje sam navela u receptu).
Paštetu preručiti u posudi sa poklopcem i ostaviti u frižideru da se stegne.
Služiti kao doručk ili večeru!
Ingredients
3 panglovana pileća karabataka
1 glavica crvenog luka
1 šargarepa
1 kašika suvi biljni začin
2 pržene pileće džigerce
1 kuvano jaje
3 kisela krastavčića
5 kašika rastopljenog dijamant margarina sa maslacem