Directions
Kora:
Margarin rastopiti na tihoj vatri i ostaviti da se prohladi.U posudi usuti mleveni keks,dodati mleko i margarin sve promešati.Smesu staviti na dno kalupa veličine 26 cm.
U jednoj posudi umutiti mikserom slatku pavlaku.U drugoj posudi kasikom umutiti sir i šećer u prahu.Sjediniti pavlaku i sir promešati.Staviti fil preko kore od keksa.
Glazura:
Višnjama dodati šećer i ostaviti da se odmrznu.Dodati vodu i kuvati na tihoj vatri 10 minuta.Uzeti oko 6-7 kašika tečnosti iz višanja i prohladiti.U prohladjenu tečnost staviti gustin i promešati da nema grudvica.Usuti u višnje i kratko prokuvati dok se glazura zgusti.Ostaviti da se ohladi.Prohlađenu glazuru sipati preko fila.
Ingredients
Za koru:
350 gr mlevenog keksa
5 kašike mleka
180 g dijamant margarina
Za Fil:
200 ml slatke pavlake za mućenje
250 g šećera u prahu
400 g krem sira ( 0% masnoće)
Glazura:
300 g smrznutih višanja
10 kašike šećera
50 ml vode
3 kašike gustina