Četiri veličanstvena – Prelivi iz Dijamanta

U euforiji predprazničnih priprema Dijamant je predstavio četiri veličanstvena preliva kao dodatak roštilju, ali i salatama, prilozima i mnogim drugim jelima. U restoranu “Košuta” uz izbor menija i kulinarske majstorije Nenada Gladića poznatog kao Lepi Brka, otvorena je sezona roštiljanja.

Od njega smo saznali nekoliko kulinarskih trikova. Uz ribu i salate za posni meni odlično ide preliv Garlic sa dodatkom belog luka i odobranih začina. Svež ukus Tzatziki preliva sa jogurtom, krastavcima i belim lukom, najbolja je kombinacija uz piletinu i druge vrste mesa ali i pečeni krompir i salate. Za ljubitelje egzotičnih, pikantnih jela tu je Mexicana, preliv sa ljutom i slatkom paprikom. Gde god je roštilj, tu je obavezan i Grill preliv sa dodatkom paradajza i aromom roštiljskog dima, jer on može i od sojinih šnicli da napravi gurmanski užitak.

Sačuvajte ove kulinarske savete u zbirci vaših recepata. Savršenstvo ukusa uz Dijamant prelive i atmosfera dobrog druženja, uz prolećni roštilj, ostaviće na vaše goste odličan utisak.

Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 3]