Brzi ručak u tiganju

Brzi ručak u tiganju


Priprema

Očistiti pečurke i iseckati ih, isto to uraditi i sa crnim i belim mladim lukom. Sve to staviti u tiganj i malo propržiti na Dijamant ulju. Zatim dodati krompir iseckan na sitno koji, smo prethodno obarili. Onda dodati sitno iskidano pileće belo meso (koje je takođe obareno), malo narendane tikvice i iseckanu papriku. Potom napraviti preliv od 2 jajeta, jogurta i brašna (sve lepo sjediniti) i malo mleka po potrebi. Sve lepo prelijte i ostavite 10 minuta na laganoj vatri da se ispeče.

Potrebno

  • 100 g pečurki
  • po ukusu mladi crni i beli luk
  • 200 g krompira
  • 100 g belog pilećeg mesa
  • malo svežih tikvica
  • 1 sveža paprika
  • malo soli

Za preliv:

  • 2 jajeta
  • 1 dl jogurta
  • 100 g brašna
  • malo mleka
  • po ukusu soli
Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 5]