51. savetovanje agronoma – Zlatibor 2017. godine

51. savetovanje agronoma – Zlatibor 2017. godine

Dijamant na 51. Savetovanju agronoma i poljoprivrednika na Zlatiboru

U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, od 22. do 28. januara 2017. godine održano je već tradicionalno Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije na Zlatiboru, 51. po redu. Ovogodišnje savetovanje bilo je jedinstvena prilika da se učesnici upoznaju sa najnovijim dostignućima i budućim pravcima u razvoju poljoprivrede kod nas i u svetu. Po višedecenijskoj tradiciji Dijamant je prisustovao ovom velikom događaju sa svojim timom nabavke sirovina.

Ovogodišnju temu savetovanja Dijamant je prepoznao kao priliku da potvrdi svoju poziciju u proizvodnji i otkupu uljarica kao iskusnog, sigurnog partnera koji u svom poslovanju prati svetske trendove u domenu agroindustrije. Ovaj skup svake godine predstavlja i idealnu priliku za susretanje sa poslovnim partnerima i međusobne razgovore u cilju unapređenja svih segmenata saradnje.

U sredu, 25. januara u organizaciji Dijamanta priređena je i svečana večera za preko 200 naših poslovnih partnera, u hotelu Mona. Prisutne je, uz obraćanje, pozdravio direktor sektora nabavke sirovina g-din Dejan Dokmanov, nakon čega su gosti mogli da uživaju u prijatnoj atmosferi uz večeru i muzički performans Beogradskog akustičnog orkestra, ali i u glavnom skeču našeg poznatog glumačkog trija koji stoji iza emisije „Državni posao“.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]