50. savetovanje agronoma – Zlatibor 2016. godine

U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, od 24. -30. januara 2016. god. organizovano je jubilarno 50. Savetovanje agronoma Srbije na Zlatiboru. Ovo je bila jedinstvena prilika za sve prisutne poljoprivredne proizvođače da dođu do novih saznanja iz poljoprivrede u domenu sortimenta, nege useva, agrotehnike i uopšte inovacija u poljoprivredi. Po višedecenijskoj tradiciji Dijamant je prisustovao ovom velikom događaju sa svojim timom nabavke sirovina.

U kontaktu sa našim poslovnim partnerima koji su bili prisutni na Savetovanju, vođeni su razgovori u cilju unapređenja saradnje u 2016. god., kao i rešavanju svih eventualnih nedoumica koje su se pojavljivale u proizvodnoj 2015. god. Cilj ovih razgovora jeste pokazatelj po kome Dijamant želi da potvrdi svoju poziciju u proizvodnji i otkupu uljarica kao simbol sigurnog i lojalnog partnera i u narednom periodu.

U sredu, 27. januara u organizaciji Dijamant-a priređena je i svečana večera za naše poslovne partnere u hotelu Mona. Pred više od 200 poslovnih partnera iz cele Srbije prisutnima se obratio generalni direktor Dijamant-a g-din Vladimir Golušin i direktor sektora nabavke sirovina g-din Dejan Dokmanov. U prijatnoj atmosferi goste je zabavio naš poznati voditelj Bora Otić sa Radio Televizije Vojvodine a za muzički deo bio je zadužen Marinko Rokvić, organizovana je nagradna igra i pokloni iznenađenja.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]