Dodela priznanja Kapetan Miša Anastasijević

Dodela priznanja Kapetan Miša Anastasijević

Dijamant je najbolji brend u regionu!

ZRENJANIN, 16.12.2015. Kompanija Dijamant je dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za “Najbolji brend u regionu”. Svečanost dodele priznanja je održana u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” u Zrenjaninu, a odluku o dodeli priznanja doneo je žiri koji čine istaknuti privrednici, profesori i novinari.

Ovo vrednovanje stvaralaštva se organizuje u okviru projekta “Put ka vrhu“, koji je nastao pre 15 godina, sa osnovnom idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva u Srbiji. Priznanje “Najbolji brend u regionu” pripalo je kompaniji Dijamant, najvećem proizvođaču jestivih ulja i vodećem proizvođaču margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Generacije potrošača su odrasle uz Dijamant proizvode za koje se vezuju vrednosti kao što su najkvalitetniji sastojci, izuzetan ukus, stroga kontrola kvaliteta u svim proizvodnim pogonima, tradicija i poverenje.

Brojna domaća i međunarodna priznanja govore u korist uspešnog poslovanja kompanije Dijamant. Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” za “Najbolji brend u regionu” je poslednje u nizu vrednih priznanja koje je kompanija Dijamant osvojila u 2015. godini. „Dobro jutro“ je bio i ostao prvi i omiljeni domaći brend na osnovu istraživanje Brendscore. Dijamant ulje je na osnovu glasova potrošača, ponelo titulu najomiljenijeg ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“ i dobilo zlatnu medalju „Moj izbor“ za petogodišnje liderstvo na tržištu jestivih ulja, dok je Dijamant majonez nosilac Qudal zlatne medalje za kvalitet u kategoriji majoneza za period 2014/2015

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]