Priprema:
Kora:
Posebno umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca, pa potom ostale sastojke. Koru peći na 180ºC
I Fil:
Umutiti pavlaku, Dobro Jutro margarin, prah šećer i mleveni keks
II Fil:
Umutiti krem šlag sa kiselom vodom
Slaganje:
Kore natopiti čokoladnim mlekom i ređati na sledeći način:
Kora – I Fil – II Fil i tako tri puta, na kraju tortu premazati krema šlagom.
Sastojci:
Kora:
4 kom jaja
4 kašike šećera
3 kašike mlevenih oraha
1 kašika brašna
od ovih sastojaka se dobija jedna kora, za ceo recept potrebno je napraviti tri kore!
Fil:
400gr mlevenog keksa
3 čaše kisele pavlake
500gr Dobro Jutro margarina
250gr šećera u prahu
500gr belog krem šlaga
2dl kisele vode
Za natapanje kora:
500ml čokoladnog mleka