Dobro Jutro omiljeni brend potrošača

Dobro Jutro omiljeni brend potrošača

Beograd 10.12.2012 – Dodela priznanja „Moj izbor 2012“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove i ove godine donosi nagradu za kompaniju Dijamant Zrenjanin i to za „Dobro jutro“ margarin kao najomiljeniji proizvod potrošača u kategoriji ulja, priloga i preliva.

Još jednom je potvrđen kvalitet brenda „Dobro jutro“ i to od strane potrošača, čije mišljenje je za Dijamant najvažnije. Anketa na osnovu koje su dodeljene nagrade sprovedena je u 17 gradova Srbije i analizirala je mišljenje potrošača predstavljajući 146 proizvoda sa domaćeg tržišta.

Dejan Stanojević, rukovodilac distributivnog centra Beograd, primio je nagradu u ime kompanije.“ Dijamantu je kvalitet uvek na prvom mestu, a tradicija poslovanja i dugoročna ulaganja učinila su nas liderom na tržištu. Kvalitet naših proizvoda prepoznali su i naši potrošači i zato smo na ovu nagradu posebno ponosni.“ – istakao je Dejan Stanojević na ceremomniji dodele priznanja.

Dodelu nagrade „Moj izbor“, tradicionalno već treću godinu zaredom organizuju udruženje “Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda u cilju podsticanja razvoja proizvodnje i ulaganja u unapređenje kvaliteta domaćih proizvoda i usluga.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]