Dobitnici nagrada #usvesemesaljubav

Dobitnici nagrada #usvesemesaljubav

Uživali ste učestvujući i to je jedino bitno 🙂

Pre svega hvala svima vama koji ste učestvovali, žao nam je što je jedanbroj vas zakasnio, biće prilike sledeće godine ili na nekoj sledećoj aktivaciji. Što se tiče samog konkursa #usvesemešaljubav, predaja radova je okončana 19.2. u 23:59, vi slobodno nastavite da kačite radost i ljubav na mreže jer po izrazima lica na slikama i videima, vidi se da vam prija, ne zaboravite #usvesemešaljubav jer vas preko njega možda iznenadimo još kojim poklonom tokom godine.

GLAVNA NAGRADA

Milica Mihajlović objavila je video na svom profilu, koji nas je oduševio, njen dečko Dušan Janković objavio je vrhunski video koji nas je takođe oduševio, jedan je morao biti pobednički pa smo prednost dali dami i video sa njenog profila proglasili za pobednički. Ona je osvojila glavnu nagradu, pa će zahvaljujući Dijamantu, našem stonom margarinu, njihovoj kreativnosti i posvećenosti Milica i Dušan provesti najromantičnije trenutke u gradu romantike, ljubavi, istorije, umetnosti i kulture. Uživajte, zaslužili ste.

UTEŠNA NAGRADA

Osvojio je takođe video koji nas je oduševio, video je okačio Igor Ivančov, a iznenađenje koje je u društvu preslatke ćerkice pripremio za svoju lepšu polovinu doneo im je paket kolača koje je pravio lično naš poslastičar Zdravko Gavrilović. Uživajte, zaslužili ste. 🙂

Postovi koji su osvojili poklon pakete Dijamantovih proizvoda
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]