Dijamantu Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma poljoprivrede

Dijamantu Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma poljoprivrede

Dijamantu Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma poljoprivrede

Čak sedam proizvoda dobitnici nagrada za kvalitet

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu jedna je od najznačajnijih manifestacija u ovom delu Evrope, koja okuplja veliki broj izlagača iz različitih zemalja, sa ciljem podsticanja međudržavne i privredne saradnje kompanija. Na 90. poljoprivrednom sajmu, čak sedam Dijamant proizvoda, u dve kategorije, osvojili su prestižne nagrade.

U robnoj grupi jestiva biljna ulja i srodni proizvodi, dve Velike zlatne medalje dodeljene su najpoznatijim proizvodima zrenjaninske uljare – Dijamant suncokretovom ulju i Classic Majonezu. Da je kvalitet proizvodnih sirovina u kompaniji Dijamant na prvom mestu, govore i tri zlatna priznanja dodeljena „Dobro jutro“ margarinu sa maslacem, „Omegol“ mešanom rafinisanom ulju i novom margarinskom namazu specijalne namene – „Bakes and cakes“. Na predlog komisije, Šampionsku titulu u ovoj kategoriji osvojio je Majonez kulen, iz linije „Ukusi tradicije“, koja je osmišljena sa ciljem da sačuva dobro poznate ukuse srpskih krajeva, na moderan način. Najmlađi brend u Dijamant portfoliju, Kikindski mlin, osvojio je zlatnu medalju u drugoj robnoj grupi koja obuhvata proizvode na bazi žita i brašna, za Pšenično ekstra belo brašno T-400.

„Naša kompanija je već osam decenija sinonim za tradiciju, kvalitet i poverenje. Konstantno ulažemo u proizvodne procese i inovacije i trudimo se da potrošačima obezbedimo najbolje proizvode, a osvojene nagrade pokazatelj su i dokaz tog truda“, izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžer kompanije Dijamant.  

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu okuplja 1.200 izlagača iz različitih delova sveta, a kompanija Dijamant je osvajanjem velikog broja nagrada, opravdala titulu regionalnog lidera u industriji jestivih ulja, margarina i majoneza.

Ocenite članak
[Ukupno: 2 Prosečno: 5]