Dijamantskih 85 godina tradicije i kvaliteta

Dijamant slavi 85 godina tradicije i kvaliteta

Tradicija je uvek bila deo nas – od perioda kada smo počinjali kao fabrika ulja „Beograd“, sve do danas kada smo vodeći proizvođač jestivih ulja, margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji, ali i regionu. Ove godine imamo više razloga za slavlje, pored otvaranja nove fabrike za proizvodnju sirovog i jestivog ulja u Zrenjaninu, obeležavamo i jubilarnu 85-godišnjicu poslovanja. Decenijsko iskustvo i znanje koje smo ulagali u unapređenje kvaliteta proizvoda i procese proizvodnje, dovelo je do toga da Dijamant postane prvi izbor potrošača.

Tajna našeg uspeha krije se u pažljivo biranoj recepturi, bogatom ukusu i puno ljubavi koja se nalazi u svakom proizvodu. Našim potrošačima dugujemo zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju više od osam decenija, zato smo odlučili da na jedinstven način, proslavimo predstojeći jubilej. Kreirali smo posebnu aplikaciju pomoću koje ćemo nagraditi verne potrošače kartama za ekskluzivni koncert. Na slavlju u dvorani Spens u Novom Sadu mogu nam se pridružiti svi oni koji preuzmu aplikaciju i skeniraju fiskalne račune iz bilo koje prodavnice na kojima se nalaze Dijamant proizvodi.

Za najlojalnije jer su mesta ograničena, nakon evidentiranih 2000 dinara u vrednosti Dijamantovih proizvoda, očekuje vas jedna karta za koncert Ace Pejovića, 28. marta, a za narednih 1500 dinara svaki potrošač rezerviše sebi još jedno mesto u dvorani Spens.

Tokom proteklih godina dosta stvari se promenilo, ali tradicijom i kvalitetom smo dokazali da idemo u korak sa najnovijim svetskim trendovima u prehrambenoj industriji, negujući posebne odnose sa potrošačima. Poziv na proslavu jubileja otvoren je za sve one koji nas godinama prate, jer na ovom putu ne bismo uspeli bez njih – oni su naš Dijamant. Ali požurite, karte su ograničene.

Više na : www.dijamant85godina.rs

Ocenite članak
[Ukupno: 7 Prosečno: 4.1]