Dijamantovi slatki zalogaji za decu bez roditeljskog staranja

Povodom Uskršnjih praznika kompanija „Dijamant“ darovala je mališane iz Domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu

Beograd, 16. april – Povodom Uskršnjih praznika kompanija „Dijamant“ odlučila je da mališane iz Domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu obraduje slatkim poklonom koji su za njih pripremili talentovani učenici Ugostiteljsko – turističke škole Beograd.

U restoranu „Pire“ organizovano je takmičenje na kom su tri tima mladih poslastičara te škole, predstavnike medija poslužila tortama koje su oni tom prilikom i ocenili. Tom prilikom predstavljena je i nova zvezda u „Dijamantovom“ portfoliju, margarin sa vanilom, kojem će se obradovati svako ko zna koliko su za dobar kolač važni detalji.

U prijateljskoj, veseloj i opuštenoj atmosferi, kao što i priliči predstojećem velikom prazniku, uz pomoć poznatog kuvara Lepog Brke, izabrana je najbolja torta po ukusu novinara. Slatkiši napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, među kojima su nezaobilazni  Dijamantovi margarini Classic i Dijavit, odmah su planuli, a pobednička poslastica napravljena je naknadno i prosleđena mališanima iz Domova za decu bez roditeljskog staranja.

„Uvek nas obraduje svaki vid pažnje koji naša deca dobiju od organizacija i pojedinaca, ali pravi domaći kolači nalaze se na vrhu liste najdražih poklona. Ove torte, poklon kompanije „Dijamant“, obradovaće 450 naših mališana i doprineće da sa svojim štićenicima provedemo Uskršnje praznike kako dolikuje, izjavila je Lidija Marković predstavnik Cantra za zaštitu odojčadi, dece i omladine prilikom preuzimanja poklona.

Dijamant iz Zrenjanina rado organizuje akcije humanitarnog karaktera jer društveno odgovorno poslovanje zauzima visoko mesto u poslovnoj filozofiji zaposlenih.


Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]