Dijamant šampion kvaliteta

Dijamant šampion kvaliteta

Dijamant šampion kvaliteta

Kompanija Dijamant apsolutni je pobednik kvaliteta ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu u kategorijama jestiva biljna ulja i drugi srodni proizvodi.

Tokom dodele uručivanja nagrada u Kongresnom centru Master hale Novosadskog sajma, komisija za ocenjivanje kvaliteta je kompaniji iz Zrenjanina, u četiri kategorije dodelila pet zlatnih medalja i jedan Veliki šampionski pehar, čime je još jednom dokazala da je lider kvaliteta na tržištu ulja i nosilac najviših svetskih i domaćih priznanja za inovativnost i kvalitet proizvoda. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je u kategoriji jestivih biljnih ulja, sa svojim najpoznatijim proizvodima – Jestivo rafinisano suncokretovo ulje i Dijamant način hladno ceđeno ulje sa ukusom začinskog bilja, Dijamant kući odneo čak dve zlatne medalje!

Jedna od najpoznatijih i najvećih domaćih kompanija već više od osam decenija sa velikim uspehom posluje na tržištu jestivih ulja, a priznanje koje je i ove godine osvojila još jedan je dokaz posvećenosti konstantnom unapređenju tehnoloških procesa i širenju portfolia. Poznat po suncokretovom ulju, čiji kvalitet je rezultat znanja, iskustva, tradicije i kvalitetnih sirovina, Dijamant je ujedno i prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, razvijanju kategorija i novih proizvoda, što ih čini konkurentnim i uvek korak ispred očekivanja svih potrošača.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]