Margarin izmutiti sa šećerom i dodati jedno po jedno žumance.
Brašno pomešati sa praškom za pecivo i narendanom korom limuna i dodati smesi.
Belanca posebno izmutiti u čvrst sneg i pomešati sa prethodno sjedinjenim sastojcima.
Kalup obložiti sa pek papirom i preko izliti gotovu smesu za koru. Preko poređajte prepolovljene šljive, a u svaku šljivu dodajte po malo šećera.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stapeni 20 minuta. Proverite čačkalicom da li je pečeno, a šljive treba da puste malo soka. Izvadite iz rerne i ostavite da se ohladi. Za to vreme naravite fil.
Slatku pavlako pomešajte sa mlekom i mutite. Dodajte sir i još malo mutite. Želatin izmešajte sa vodom po uputstvu sa kesice i dodajte umućenoj pavlaci. Promešajte pažljivoi resporedite preko pečene kore sa šljivama. Ostavite da se ohladi i stegne.