Svinjski raznjici sa tzatziki prelivom
Svinjski raznjici sa tzatziki prelivom

Svinjski ražnjići sa Tzatziki prelivom

Autor Milena Radivojevic  

3 maja, 2018

Savršeno mekano meso, pažljivo odabrano povrće i kremast Tzatziki preliv čine savršen spoj.

  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 35 minuta
  • Broj obroka: 4

Način pripreme

Svinjski but iseći na deblje šnicle, pa na kocke. Paprike i luk, takođe. Meso i povrće posuti suvim biljnim začinom i solju. Na stapiće naizmenično ređati meso i povrće. Peći na roštilju ili ih grilovati. Za to vreme pripremiti preliv. Pomešati grčki jogurt i Dijamant Tzatziki preliv i prstohvat mirođije. Ražnjiće služiti uz preliv.

Sastojci

1kg svinjskog buta BK

1 crvena paprika

1 narandžasta paprika

1 zelena paprika

1 veliki crveni luk

1 ravna kašičica suvog biljnog začina

1 ravna kašičica soli

12 stapića za ražnjiće

200g grčkog jogurta

200g Dijamant Tzatziki preliva

Prstohvat mirođije

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]