Svinjski ražnjići sa Tzatziki prelivom
Autor Milena Radivojevic Glavna jela
3 maja, 2018
Savršeno mekano meso, pažljivo odabrano povrće i kremast Tzatziki preliv čine savršen spoj.
- Vreme pripreme: 30 minuta
- Vreme kuvanja: 35 minuta
- Broj obroka: 4
Način pripreme
Svinjski but iseći na deblje šnicle, pa na kocke. Paprike i luk, takođe. Meso i povrće posuti suvim biljnim začinom i solju. Na stapiće naizmenično ređati meso i povrće. Peći na roštilju ili ih grilovati. Za to vreme pripremiti preliv. Pomešati grčki jogurt i Dijamant Tzatziki preliv i prstohvat mirođije. Ražnjiće služiti uz preliv.
Sastojci
1kg svinjskog buta BK
1 crvena paprika
1 narandžasta paprika
1 zelena paprika
1 veliki crveni luk
1 ravna kašičica suvog biljnog začina
1 ravna kašičica soli
12 stapića za ražnjiće
200g grčkog jogurta
200g Dijamant Tzatziki preliva
Prstohvat mirođije
Ocenite članak