EmailTweet 1 Prikaz preko čitavog ekrana SLOŽENAC OD PILETINE I KROMPIRA Autor Dana Drobnjak Glavna jela 27 novembra, 2017 Sočnost jela daje majonez Vreme pripreme: 30 minuta Vreme kuvanja: 1 sat Broj obroka: 4 tanjira Način pripreme Belo puileće meso iseći na šnicle, blago istući kuvarskim čekićem i pobiberiti ( ne stavljati so) Sa obe strane šnicle premazati sa majonezom i ostaviti da stanu 30 minuta na hladnom mestu. Krompir oguliti i iseći na tanke kolutiće a crni luk iseći na prstenove. Na pouljen pleh složiti kolutiće krompira prethodno posoliti i pobiberiti. Preko krompira staviti šnicle, preko šnicli isečene prstenove crna luka. Preko staviti 200 gr rendana sira a po vrhu ostatak majoneza. Peći na 180 stepeni 50-60 minuta, da dobije zlatno braon boju. Sastojci Potrebno je: 400 gr belog pilećeg mesa 150 gr light majoneza 1 kg krompira 1 glavica crnog luka 200 gr sira so mleveni biber seckani peršun zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 1 Prosečno: 1]