Salata od pirinčanih taljatela, piletine i povrća
10 maja, 2018
Cezar salatni preliv sa ukusom parmezana je savršen spoj sa pirinčanim taljatelama i piletinom, a uz majonez sa mladim lukom, tartar sos i povrće, imaćete salatu fenomenalnog ukusa!
- Vreme pripreme: 10 minuta
- Vreme kuvanja: 30 minuta
- Broj obroka: 4 porcije
Način pripreme
Pirinčane taljatele skuvati po uputstvu sa pakovanja i procediti.
Povrće staviti u proključalu vodu sa 1 kašičicom soli, skuvati i procediti.
Pileći file ispeći u rerni ili ispržiti, i iseći na manje kocke.
Za preliv pomešati kiselu pavlaku, jogurt, cezar preliv, majonez sa mladim lukom i tartar sos, pa dodati pirinčane taljatele, povrće i piletinu. Sve još malo izmešati i dekorisati svežom nanom.
Sastojci
350 g pirinčanih taljatela
200 g smrznutog povrća zlatna mešavina
1 pileći file
po ukusu soli
po potrebi ulja
100 ml jogurta
100 ml kisele pavlake
100 g Dijamant cezar – salatnog preliva
50 ml Dijamant majoneza sa mladim lukom
50 ml Dijamant tartar sosa
sveža nana