Dijamant salata
Dijamant salata

Salata od pirinčanih taljatela, piletine i povrća

Autor Colja  

10 maja, 2018

Cezar salatni preliv sa ukusom parmezana je savršen spoj sa pirinčanim taljatelama i piletinom, a uz majonez sa mladim lukom, tartar sos i povrće, imaćete salatu fenomenalnog ukusa!

  • Vreme pripreme: 10 minuta
  • Vreme kuvanja: 30 minuta
  • Broj obroka: 4 porcije

Način pripreme

Pirinčane taljatele skuvati po uputstvu sa pakovanja i procediti.

Povrće staviti u proključalu vodu sa 1 kašičicom soli, skuvati i procediti.

Pileći file ispeći u rerni ili ispržiti, i iseći na manje kocke.

Za preliv pomešati kiselu pavlaku, jogurt, cezar preliv, majonez sa mladim lukom i tartar sos, pa dodati pirinčane taljatele, povrće i piletinu. Sve još malo izmešati i dekorisati svežom nanom.

Sastojci

350 g pirinčanih taljatela

200 g smrznutog povrća zlatna mešavina

1 pileći file

po ukusu soli

po potrebi ulja

100 ml jogurta

100 ml kisele pavlake

100 g Dijamant cezar – salatnog preliva

50 ml Dijamant majoneza sa mladim lukom

50 ml Dijamant tartar sosa

sveža nana

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 1 Prosečno: 4]