Način pripreme
U manju šerpicu staviti šećer i na nižoj temperaturi topiti da dobije karamel boju. Dodati mleko (ili vodu) i kuvati, mešajući, dok se šećer potpuno ne otopi. Dodati mleveni keks i sve brzo dobro sjediniti.
List oblande staviti na kratko između dve vlažne pamučne salvete. Zatim ga staviti na radnu površinu i ravnu stranu premazati vrućim plazma filom.
U šerpicu staviti margarin, šećer i vodu. Na srednjoj temperaturi, mešajući, otopiti. Skloniti sa ringle, umešati mleko u prahu i kokosovo brašno i sve dobro sjediniti. Ovaj rafaelo fil vruć premazati preko plazma fila.
Uviti rolat. Uviti rolat u foliju i staviti u frižider da se stegne.
Uživajte u ukusu!
Sastojci
Za plazma fil:
100 g šećera
220 ml mleka (ili vode)
200 g mlevenog keksa (plazme)
Za rafaelo fil:
3 kašike vode
50 g šećera
100 g Dijamant dijavit margarina
100 g mleka u prahu
50 g kokosovog brašna
I još:
1 list veće oblande (25x35)