Punjene šnicle
Punjene šnicle

Punjene snicle

Autor Milica Zivkovic  

3 septembra, 2018

Odlicno punjeno meso

  • Vreme pripreme: 1 sat
  • Vreme kuvanja: 5 minuta
  • Broj obroka: 4 osobe

Način pripreme

Svaku sniclu izlupati tuckom i posoliti,pobiberiti i premazati senfom

Na sniclu staviti snit slanine a na ivicu parce kobasice,kiseli krastavac,1/4 jaja i sve to uviti u rolat i pricvrstiti cackalicama

Na jednoj kasiki masti isprziti rolnice da porumene i dodati iseckane glavice luka i kratko ih proprziti

Doliti 1/2 lit provrele vode i dinstati na 30 C.Razmutiti brasno sa malo vode ,sipati u rolnice i dinstati jos 10 minuta

Rolnice izvaditi iz sosa i preseci na pola.Sluziti uz pire krompir preliven sosom i zelenom salatom

Sastojci

Potrebno je:

junece snicle 4

kobasice 2

kiseli krastavci 4

jaje 1

snit slanine 4

stapici kackavalja 4

glavice crnog luka 2

kasika brasna 1

kasicica senfa 2

voda 1/2 lit

kasika masti 1

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]