EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana Punjene snicle Autor Milica Zivkovic Glavna jela 3 septembra, 2018 Odlicno punjeno meso Vreme pripreme: 1 sat Vreme kuvanja: 5 minuta Broj obroka: 4 osobe Način pripreme Svaku sniclu izlupati tuckom i posoliti,pobiberiti i premazati senfom Na sniclu staviti snit slanine a na ivicu parce kobasice,kiseli krastavac,1/4 jaja i sve to uviti u rolat i pricvrstiti cackalicama Na jednoj kasiki masti isprziti rolnice da porumene i dodati iseckane glavice luka i kratko ih proprziti Doliti 1/2 lit provrele vode i dinstati na 30 C.Razmutiti brasno sa malo vode ,sipati u rolnice i dinstati jos 10 minuta Rolnice izvaditi iz sosa i preseci na pola.Sluziti uz pire krompir preliven sosom i zelenom salatom Sastojci Potrebno je: junece snicle 4 kobasice 2 kiseli krastavci 4 jaje 1 snit slanine 4 stapici kackavalja 4 glavice crnog luka 2 kasika brasna 1 kasicica senfa 2 voda 1/2 lit kasika masti 1 zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]