Fina pita koju možete pripremiti veoma brzo za doručak, večeru ili kada dođu iznenadni gosti. Ovoj piti će dodatno doprineti ukusu prilog od pažljivo izabranog Dijanamant Classic majoneza.
Vreme pripreme: 20 minuta
Vreme kuvanja: 30 minuta
Broj obroka: 4
Način pripreme
Kore za pitu odmotajte i na svaku premažite u tankom sloju ulje. Ako su kore tanke u tom slučaju uzmite po dve za svaku rolu. Preko namazane kore nanesite nekoliko kašika fila (koji ste predhodno sjedinili). Premažite i urolajte. Prebacite u nauljenoj tepsiji. Vodite računa da fila ima podjednako za sve kore…. i sve tako dok se materijala ne potroši. Premažite uljem i pecite na 200 stepeni dok ne porumeni. Pečenu pitu izvadite iz rerne, pokrijte krpom da malo omekša a zatim isecite.
Kiselu pavlaku pomešajte sa majonezom i poslužite uz ovu divnu pitu.