

Pečeno pilence
Autor Adilja Hodza Glavna jela
15 novembra, 2017
Pečeno pilence idealno za nedeljni ručak.
- Vreme pripreme: 20 minuta
- Vreme kuvanja: 1 sat
- Broj obroka: 4
Način pripreme
Mešavinom ulja sa sa senfom i svim začinima premažite pile. Pile stavite u vatrostalnu posudu i poklopljeno pecite oko pola sata. Isečen krompir posolite, pobiberite dodajte začine. Rasporedite sve u vatrostalnu posudu sa piletom poklopite i pecite još sat vremena. Pred kraj skinite poklopac i pecite još malo da porumeni...U maoj posudici dodajte majonez kao prilog uz jelo.
Sastojci
Potrebno je:
1 celo pile
5-6 krompira
2 kašičice senfa
malo crvene tucane paprike
malo soli
malo soli
malo bibera
malo suvog biljnog začina
Malo Dijamant ulja
2 kašike Dijamant light majoneza
Ocenite članak