Pečeno pilence

Autor Adilja Hodza  

15 novembra, 2017

Pečeno pilence idealno za nedeljni ručak.

  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 1 sat
  • Broj obroka: 4

Način pripreme

Mešavinom ulja sa sa senfom i svim začinima premažite pile. Pile stavite u vatrostalnu posudu i poklopljeno pecite oko pola sata. Isečen krompir posolite, pobiberite dodajte začine. Rasporedite sve u vatrostalnu posudu sa piletom poklopite i pecite još sat vremena. Pred kraj skinite poklopac i pecite još malo da porumeni...U maoj posudici dodajte majonez kao prilog uz jelo.

Sastojci

Potrebno je:

1 celo pile

5-6 krompira

2 kašičice senfa

malo crvene tucane paprike

malo soli

malo soli

malo bibera

malo suvog biljnog začina

Malo Dijamant ulja

2 kašike Dijamant light majoneza

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]