Mediteranska fažola

Autor Marina Ignjatovic  

28 avgusta, 2018

Obrok salata

  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 35 minuta
  • Broj obroka: 2

Način pripreme

Šargarepu očistiti i obariti, ali tako da ostane tvrda, a zatim je iseckati na kolutiće.

Pasulj izvaditi iz konzerve i oprati pod mlazom hladne vode.

Tunjevinu ocediti od ulja i iseći na manje komade.

Paradajz iseckati na kockice, a luk na rebarca.

U činiji za salatu pomešati sve sastojke, sipati malo maslinovog ulja, dodati mešavinu začina, posoliti i servirati.

Sastojci

200 g crvenog pasulja iz konzerve,

200 g šargarepe,

100g crnog luka,

200g paradajza,

1 konzerva tunjevine(170),

malo maslinovog ulja,

so i mešavina začina po ukusu.

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]