Način pripreme
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, umešati brašno, kokosovo brašno i prašak za pecivo. Usuti u pleh (25x35cm), podmazan ili obložen papirom za pečenje. Peći oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 C. Pečenu koru izvaditi, skloniti papir i vratiti je u pleh. Toplu koru preliti hladnim mlekom.
Maline kuvati sa šećerom oko 5 minuta, usuti 250 ml vode i kuvati dok ne provri. Puding razmutiti se 50 ml vode, usuti u maline i kuvati da se zgusne. Sipati preko kore i ostaviti da se dobro ohladi.
Umutiti žumanca sa šećerom i vanilin šećerom, dodati malo mleka, gustin i brašno. Preostalo mleko zagrejati (ali da ne provri), usuti umućenu smesu i kuvati da se zgusne. Dobro ohladiti na sobnoj temperaturi i pomešati sa margarinom umućenim sa prah šećerom. Preko ohlađenog pudinga staviti žuti fil, a preko šlag umućen sa mlekom.
Sastojci
Za koru:
5 belanaca
5 kašika šećera
2 kašike brašna
100 g kokosovog brašna
1 kesica praška za pecivo
300 ml mleka
Za fil od malina:
400 g malina
200 g šećera
300 ml vode
2 kesice pudinga od malina
Za žuti fil:
5 žumanaca
7 kašika šećera
1 kesica vanilin šećera
3 kašike gustina
2 kašike brašna
500 ml mleka
100 g prah šećera
250 g Dijamant dijavit margarina
I još:
100 g šlaga
200 ml mleka