Edove tortilje

Autor Dijana Ademovic  

9 oktobra, 2018

Po receptu mog sina...

  • Vreme pripreme: 15 minuta
  • Vreme kuvanja: 20 minuta
  • Broj obroka: 4

Način pripreme

Na maslinovom ulju propržiti crni luk da omekša,dodati na listiće sečen beli luk,pa kad zamiriše,propržiti origano,sipati kečap,pelat,šećer i ostaviti da krčka.

Meso iseći na kocke,pa dodati ga sosu.

Doterati ukus solju i biberom.

Tortilje kratko zagrejati i puniti nadevom,pa smotati.

Poslužiti toplo.

Sastojci

6-8 tortilja

500 g pilećeg mesa

1 crni luk

2 čena belog luka

1 konzerva pelata

50 ml Dijamant kečapa

po ukusu soli i bibera

1 kašičica šećera

1 kašičica origana

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]