Edove tortilje
Autor Dijana Ademovic Glavna jela
9 oktobra, 2018
Po receptu mog sina...
- Vreme pripreme: 15 minuta
- Vreme kuvanja: 20 minuta
- Broj obroka: 4
Način pripreme
Na maslinovom ulju propržiti crni luk da omekša,dodati na listiće sečen beli luk,pa kad zamiriše,propržiti origano,sipati kečap,pelat,šećer i ostaviti da krčka.
Meso iseći na kocke,pa dodati ga sosu.
Doterati ukus solju i biberom.
Tortilje kratko zagrejati i puniti nadevom,pa smotati.
Poslužiti toplo.
Sastojci
6-8 tortilja
500 g pilećeg mesa
1 crni luk
2 čena belog luka
1 konzerva pelata
50 ml Dijamant kečapa
po ukusu soli i bibera
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
Ocenite članak