

Način pripreme
Karabatake sukuvati zajedno sa lukom i šargarepom uz dodatak suvih biljnih začina.
Skuvano meso izvaditi na tanjiru da se prohldi. U blender staviti meso i povrće. Dodati na krupnije komade iseckano jaje, kisele krastavčiće, prženu dzigericu.
Dodati začine, rastopljeni dijamant margarin sa maslacem i vodu u kojoj se kuvalo meso i povrće. (Ja sam dodala sve začine koje sam navela u receptu).
Paštetu preručiti u posudi sa poklopcem i ostaviti u frižideru da se stegne.
Služiti kao doručk ili večeru!
Sastojci
3 panglovana pileća karabataka
1 glavica crvenog luka
1 šargarepa
1 kašika suvi biljni začin
2 pržene pileće džigerce
1 kuvano jaje
3 kisela krastavčića
5 kašika rastopljenog dijamant margarina sa maslacem
po ukusu so
po ukusu beli biber
po ukusu lovor
po ukusu kurkurma
po ukusu ruzmarin
6-7 kašika vode u kojoj se kuvalo povrće