EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana Čokoladni cheesecake Autor jelena Kolači 11 januara, 2019 kremast cokoladni kolac Vreme pripreme: 20 minuta Vreme kuvanja: 10 minuta Broj obroka: 12 parceta Način pripreme Umutiti margarin, dodati mleveni keks i čokoladno mleko i izmešati. Staviti u pleh sa obručem (26 cm). U jednoj činiji mikserom mutiti šlag sa mlekom, a u drugoj kašikom sir sa šećerom u prahu. Te dve mase izmešati. U to dodati želatin prethodno otopljen sa 4 kašike vode, pripremljen po uputstvu sa kesice i prohlađen. Zatim umešati i čokoladu otopljenu sa 6 kašika mleka i prohlađenu. Dobro izmiksati. Fil staviti preko kore. Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Skinuti obruč. Otopiti čokoladu sa mlekom i uljem i ukrasiti tortu. Vratiti na kratko u frižider. Iseći i poslužiti. Uživajte u ukusu! Sastojci Za koru: 300 g mlevenog keksa (plazme) 125 g Dijamant dijavit margarina 100 ml čokoladnog mleka Za fil: 250 g šlaga 250 ml mleka 450 g ella sira sa 0% mm 150 g šećera u prahu 1 kesica želatina 4 kašike vode 150 g čokolade za kuvanje 6 kašika mleka Za glazuru: 100 g čokolade za kuvanje 3 kašike mleka 1 kašika Dijamant ulja zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]