Cezar salata sa ribljim stapicima
Cezar salata sa ribljim stapicima

Cezar salata sa ribljim štapićima

Autor Ana Nikolic  

24 aprila, 2018

Ukusna salata, brz i lagan obrok. Savršen obrok u letnjim mesecima

  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 10 minuta
  • Broj obroka: 2

Način pripreme

Zelenu saltu operite, ocedite, isecite i stavite u činiju. Riblje štapiće isecite na komadiće i na zagrejanom ulju propržite zajedno sa sitno iseckanim belim lukom. U činiju sa salatom dodajte ispržene riblje štapiće. Zatimu u činiju izrendajte kačkavalj i lagano promešajte. Za sos kiselu pavlaku i Cezar preliv pomešajte, poslite, pobiberite i sosom prelijte salatu. Po želji salatu možete da je služite sa tost hlebom.

Salatu po želji možete praviti sa pečenom piletinom ili ćuretinom.

Sastojci

10ribljih štapića

1 veća zelena salata

100gr kačkavalja

1 čaša kisele pavlake

4 kašike Dijamant Cezar preliv

2 čena belog luka

maslinovo ulje

biber, so

00:00
Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]