

Način pripreme
Puding i gustin pomešati i razmutiti sa 200 ml mleka, dobro izmešati, da ne ostanu grudvice. U 800 ml mleka staviti šećer i vanilin šećer i zagrejati (ali da ne provri). Usuti puding i na umerenoj temperaturi mešati da se zgusne. Ostaviti da se dobro ohladi, na sobnoj temperaturi.
Umutiti margarin sa šećerom u prahu. Umutiti šlag sa hladnom kiselom vodom. Čokoladu izrendati.
Ohlađen puding izmiksati sa umućenim margarinom.
Dodati umućen šlag i izmešati varjačom.
Umešati i kiselu pavlaku i belu čokoladu.
Korice stavljati na tacnu i filovati ih sve osim poslednje.
Dakle, tortu završiti koricom. Staviti je u frižider da se ohladi i stegne.
Umutiti šlag sa hladnom kiselom vodom i ukrasiti tortu.
Vratiti je u frižider, da odstoji bar desetak sati pre sečenja.
Uživajte u ukusu!
Sastojci
Potrebno je:
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
7 kašika šećera
1 kesica vanilin šećera
3 kesice pudinga od vanile
250 g Dijamant dijavit margarina
100 g šećera u prahu
300 g šlaga
300 ml kisele vode
1 čaša (180g) kisele pavlake
100 g bele čokolade
1 kašika gustina
Ostalo:
200 g šlaga
350 ml kisele vode