Dijamant dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije 2008.“

Dijamant dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije 2008.“

Jestivo rafinisano suncokretovo ulje već decenijama je najprepoznatljiviji brend kompanije Dijamant AD iz Zrenjanina na tržištu.

U tradicionalnoj akciji „Najbolje iz Srbije 2008.“, koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i list Privredni pregled, stigla je još jedna potvrda kvaliteta Dijamantovog suncokretovog ulja osvajanjem nagrade u kategoriji „Robni brend“.

Dugogodišnja prepoznatljivost među potrošačima, vrhunski kvalitet, dopadljiv dizajn i uvek pristupačna cena svrstavaju Dijamant suncokretovo ulje u grupu najuspešnijih robnih marki u Srbiji.

Nagrada „Najbolje iz Srbije“ za 2008. godinu, koja je dodeljena Dijamant suncokretovom ulju, još jedna je potvrda kvaliteta proizvoda i dugogodišnjeg uspešnog poslovanja kompanije.

Investicije u infrastrukturu i najsavremeniju proizvodnu tehnologiju, višedecenijska posvećenost zaposlenih, kao i odanost potrošača, doprineli su da kompanija Dijamant posle 70 godina postojanja bude nagrađena ovako laskavim priznanjem.

Dijamant AD, kao društveno odgovorna kompanija i lider u proizvodnji ulja, masti i margarina, uvek teži ka boljem. Stoga, želimo da se zahvalimo svim našim potrošačima koji već decenijama prepoznaju trud svih zaposlenih u Dijamantu i kvalitet koji se stvara u našoj fabrici. Na taj način, naši potrošači su doprineli da Dijamant suncokretovo ulje osvoji ovu prestižnu nagradu.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]