Dijamant dobitnik nagrade na Novosadskom sajmu

Dijamant dobitnik nagrade na Novosadskom sajmu

Kompaniji Dijamant šestu godinu za redom nagrađena najistaknutijim nagradama Novosadskog sajma

Na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu kompanija DIJAMANT iz Zrenjanina, šestu godinu za redom, dobila je najprestižnija priznanja – Veliki šampionski pehar, za konstantno visok kvalitet svih proizvoda, kao i titulu Šampion kvaliteta za Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje. Ovim je kompanija Dijamant, sa tradicijom dugom više od 70 godina, još jednom pokazala da je lider u proizvodnji suncokretovog ulja, margarina, biljnih masti i majoneza.

Direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, Vladimir Milović, povodom dobijanja ove nagrade izjavio je : ” I ove godine trudili smo se da budemo najbolji i naši napori su nagrađeni. Konstantno održavanje visokog standarda proizvodnje korišćenjem  najsavremenije tehnologije i zadovoljstvo potrošača uvek su bili naši prioriteti. Izuzetno smo ponosni a uspeh kompanije zasluga je i svih radnika koji su svakodnevno posvećeni proizvodnom procesu i poslovnoj filozofiji Dijamanta da iz naše fabrike dolaze samo najkvalitetniji proizvodi izrađeni od domaćih sirovina“.

U kategriji jestivih ulja i srodnih proizvoda, kompanija Dijamant je dobitnik Velikog šampionskog pehara za permanentno visok kvalitet svih proizvoda i stalnost učestvovanja na ocenjivanju kvaliteta. U kategoriji jestivih ulja i srodnih proizvoda Dijamant jestivo rafinisano suncokretovo ulje je ponelo najvišu titulu – Šampion kvaliteta.

Osvajanjem ovih prestižnih nagrada, kompanija Dijamant nastavila je šampionsku tradiciju.

dijamant-dobitnik-nagrade-na-novosadskom-sajmu-02

dijamant-dobitnik-nagrade-na-novosadskom-sajmu-02

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]