Da li ste sastavili svoj spisak pred pakovanje za put?

Da li ste sastavili svoj spisak pred pakovanje za put?

Da li ste sastavili svoj spisak pred pakovanje za put?

I koliko stavki je kod vas nezaobilazno?

Pakovanje za odlazak na more za mene ujedno predstavlja uživanje, ali i neki vid pritiska, budući da postoji nekoliko stvari koje moram da ponesem sa sobom jer nisam sigurna da bih na destinaciji na koju idem mogla da pronađem adekvatnu zamenu.

Baš zbog toga, najsigurnija i već pouzdana varijanta jeste pisanje spiska pre pakovanja i čekiranje po završetku. Nekada se bojim da sve ono što ne zapišem provereno zaboravljam, ali sada nije prilika da se testiram.
 Šta sam zaboravila da spakujem?

Šta sam zaboravila da spakujem?

Znajući kako je meni, rešila sam da ovogodišnji spisak podelim sa vama i tako vas možda podsetim na neke od potrepština ili inspirišem da ponesete nešto što inače niste planirali.
  1. Kozmetika – namerno je stavljam na prvo mesto, sve ono što svakodnevno koristim je pod obavezno uz mene i ovde vas neću maltretirati mojom podužom listom, samo podsećam da na papir stavite sve što vam je potrebno za negu, a imajte u vidu i promenu klime koju će vaša koža trpeti.
  2. Kupaći – nekada poželim da je ovo jedina stvar koju ću sa sobom poneti i krenuti u jednom pravcu.
  3. Fen i pegla za kosu – po ovom pitanju se nikada ne uzdam u ponudu smeštaja.
  4. Mutilica za kafu – moja jutarnja kafa pre odlaska na plažu pravi se sa mnoooogo pene.
  5. Hrana – volim da imam lako spreman doručak i da je to stavka o kojoj ne moram da razmišljam. Dakle, ovsene pahuljice u rinfuzu, teglica domaćeg džema od šljive – tako je, nije mi teško, sa margarinom koji tamo neću moći da nađem, a simboličnog i dobro poznatog imena – Dobro jutro.
  6. Prenosivi zvučnik – muzika na plaži, u kolima, u apartmanu, u kadi. Uvek i svuda sa mnom.

Ne treba da se zahvaljujete, samo se fokusirajte na ono što je najvažnije.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]