Priprema
Očistiti pečurke i iseckati ih, isto to uraditi i sa crnim i belim mladim lukom. Sve to staviti u tiganj i malo propržiti na Dijamant ulju. Zatim dodati krompir iseckan na sitno koji, smo prethodno obarili. Onda dodati sitno iskidano pileće belo meso (koje je takođe obareno), malo narendane tikvice i iseckanu papriku. Potom napraviti preliv od 2 jajeta, jogurta i brašna (sve lepo sjediniti) i malo mleka po potrebi. Sve lepo prelijte i ostavite 10 minuta na laganoj vatri da se ispeče.
Potrebno
- 100 g pečurki
- po ukusu mladi crni i beli luk
- 200 g krompira
- 100 g belog pilećeg mesa
- malo svežih tikvica
- 1 sveža paprika
- malo soli
Za preliv:
- 2 jajeta
- 1 dl jogurta
- 100 g brašna
- malo mleka
- po ukusu soli