Brauni by Poslastičar

Brauni by Poslastičar

Priprema:

Istopiti margarin. Čokoladu iseckati na ne mnogo sitne komade. Nalupati jaja šećerom.

U to dodati brašno, kakao, vanilu i čokoladu. Dodati otopljeni margarin I I sve dobro izmešati.

Na kraju lagano umešati polutke oraha. Masu sipati u pleh koji je predhodno podmazan sa margarinom i na dno pleha staviti papir za pečenje. Kad pečete brauni vrlo je bitno da se neprepeče, jer će tako postati suv i neukusan.

Nemojte da vas zavara to da kada pipnete masu prilikom pečenja uvek ćete imati utisak da je mekana i nepečena. Masu peći na 160 stepeni oko 20 min.

Ostaviti da se ohladi i seći kocke .

Sastojci:

  • 280 gr Dijamant Classic margarina
  • 470 gr secera
  • 50gr kakao praha
  • 20 gr vanillin secera
  • 4 kom jaja
  • 140gr brasna
  • 240 gr oraha u jezgru
  • 160 gr cokolade

Ocenite članak
[Ukupno: 3 Prosečno: 4]