Brauni by Poslastičar
Priprema:
Istopiti margarin. Čokoladu iseckati na ne mnogo sitne komade. Nalupati jaja šećerom.
U to dodati brašno, kakao, vanilu i čokoladu. Dodati otopljeni margarin I I sve dobro izmešati.
Na kraju lagano umešati polutke oraha. Masu sipati u pleh koji je predhodno podmazan sa margarinom i na dno pleha staviti papir za pečenje. Kad pečete brauni vrlo je bitno da se neprepeče, jer će tako postati suv i neukusan.
Nemojte da vas zavara to da kada pipnete masu prilikom pečenja uvek ćete imati utisak da je mekana i nepečena. Masu peći na 160 stepeni oko 20 min.
Ostaviti da se ohladi i seći kocke .
Sastojci:
- 280 gr Dijamant Classic margarina
- 470 gr secera
- 50gr kakao praha
- 20 gr vanillin secera
- 4 kom jaja
- 140gr brasna
- 240 gr oraha u jezgru
- 160 gr cokolade