49. Savetovanje agronoma na Zlatiboru 2015

49. Savetovanje agronoma na Zlatiboru 2015

U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, od 25. do 31. januara 2015. god. organizovano je 49. Savetovanje agronoma Srbije na Zlatiboru. Ovo je bila jedinstvena prilika za sve prisutne poljoprivredne proizvođače da dođu do novih saznanja iz poljoprivrede u domenu sortimenta, nege useva, agrotehnike i uopšte inovacija u poljoprivredi. Po višedecenijskoj tradiciji i Dijamant je prisustovao ovom velikom događaju sa svojim timom nabavke sirovina.

U kontaktu sa našim poslovnim partnerima koji su bili prisutni na Savetovanju, vođeni su razgovori u cilju unapređenja saradnje u 2015. god., kao i rešavanju svih eventualnih nedoumica koje su se pojavljivale u proizvodnoj 2014. god. Cilj ovih razgovora jeste pokazatelj po kome Dijamant želi da potvrdi svoju poziciju u proizvodnji i otkupu uljarica kao simbol sigurnog i lojalnog partnera i u narednom periodu.

U sredu, 28. januara u organizaciji Dijamant-a priređena je i svečana večera za naše poslovne partnere u hotelu Mona. Pred više od 150 poslovnih partnera iz cele Srbije prisutnima se obratila generalna direktorica Dijamant-a g-đa Slavica Kešelj. U prijatnoj atmosferi goste je zabavio naš poznati glumac Srđan Ivanović, a pored muzičkog programa  organizovana je nagradna igra i pokloni iznenađenja.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]