48. savetovanje agronoma – Zlatibor 2014. godine

U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, od 26. januara do 01. februara 2014. god. organizovano je 48. Savetovanje agronoma Srbije na Zlatiboru. Ovo je bila jedinstvena prilika za sve prisutne poljoprivredne proizvođače da dođu do novih saznanja iz poljoprivrede u domenu sortimenta, nege useva, agrotehnike i uopšte inovacija u poljoprivredi. Po višedecenijskoj tradiciji i Dijamant je prisustovao ovom velikom događaju sa svojim timom nabavke sirovina.

U kontaktu sa našim poslovnim partnerima koji su bili prisutni na Savetovanju, vođeni su razgovori u cilju unapređenja saradnje u 2014. god., kao i rešavanju svih eventualnih nedoumica koje su se pojavljivale u proizvodnoj 2013. god. Cilj ovih razgovora jeste pokazatelj po kome Dijamant želi da potvrdi svoju poziciju u proizvodnji i otkupu uljarica kao simbol sigurnog i lojalnog partnera i u narednom periodu.

U sredu, 29. januara u organizaciji Dijamant-a priređena je i svečana večera za naše poslovne partnere u hotelu Mona. Pred više od 140 poslovnih partnera iz cele Srbije prisutnima se obratila generalna direktorica Dijamant-a g-đa Slavica Kešelj i direktor sektora nabavke sirovina g-din Dejan Dokmanov. U prijatnoj atmosferi goste je zabavio naš poznati glumac Boda Ninković, a pored muzičkog programa  organizovana je nagradna igra i pokloni iznenađenja.

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]