47. Savetovanje agronoma Srbije, Zlatibor 2013.

47. Savetovanje agronoma Srbije, Zlatibor 2013.

U Organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo i Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, od 03. – 09. februara 2013. god. organizovano je 47. Savetovanje agronoma Srbije na Zlatiboru. Ovo je bila jedinstvena prilika za sve prisutne poljoprivredne proizvođače da dođu do novih saznanja iz poljoprivrede u domenu sortimenta, nege useva, agrotehnike i uopšte inovacija u poljoprivredi. Po višedecenijskoj tradiciji i Dijamant je prisustovao ovom velikom događaju sa svojim timom nabavke sirovina.

U kontaktu sa našim poslovnim partnerima koji su bili prisutni na Savetovanju, vođeni su razgovori u cilju unapređenja saradnje u 2013. god., kao i rešavanju svih eventualnih nedoumica koje su se pojavljivale u proizvodnoj 2012. god. Cilj ovih razgovora jeste pokazatelj po kome Dijamant želi da potvrdi svoju poziciju u proizvodnji i otkupu uljarica kao simbol sigurnog i lojalnog partnera i u narednom periodu.

U četvrtak, 07. februara u organizaciji Dijamant-a priređena je i svečana večera za naše poslovne partnere u hotelu Zlatiborska noć. Pred više od 150 poslovnih partnera iz cele Srbije prisutnima se obratila generalna direktorica Dijamant-a g-đa Slavica Kešelj i direktor sektora nabavke sirovina g-din Dejan Dokmanov.

savetovanje-agronoma-srbije-zlatibor-2013

Ocenite članak
[Ukupno: 0 Prosečno: 0]