Priprema

Tvrdo skuvajte jaja, oljuštite ih i uzduž isecite. Izvadite žumanca, a belanca poređajte na tacnu. Skuvajte belo meso i korenasto povrće, pa sve sameljite na mašini za mlevenje mesa. Dodajte so, biber i izgnječena žumanca, narendan kiseli krastavac i na kraju majonez i senf. Masu sipajte u špric i njome punite jaja. Pančetu isecite na kockice, propržite je da postane hrskava i pospite preko napunjenih jaja, na koja ste prethodno stavili po kašičicu pavlake.

Potrebno

  • 12 jaja
  • 1 pileće belo meso
  • 2 šargarepe
  • koren celera
  • koren peršuna
  • 3 kisela krastavčića
  • so
  • biber
  • 300 ml Dijamant Classic majoneza
  • kašika senfa
  • 100 g pančete
  • 100 ml kisele pavlake
Radionica magija bundeve

Magija bundeve – od bajke do tanjira

Radionica magija bundeve
Magija bundeve – od bajke do tanjira
Radionica o mentalnom zdravlju
Mentalno zdravlje – zajednički cilj