zdravko_quote

Saveti

„Ljubav prema slatkom zadovoljstvu negujem kroz iskustvo dugo 22 godine, tokom kojih sam osvajao mnoge medalje i priznanja. Kako bih pomogao podeliću sa vama korisne savete za uspešan kolač. Savršenstvo ukusa nastaje kada se u sve umeša ljubav, ali postoje neki trikovi koje biste trebali da znate!“

Zdravko Gavrilović
Poslastičar Dijamant kuhinje
Izrada čokoladnih motiva za torte

Izrada čokoladnih motiva za torte

Kako bi vaše torte zablistale i bile primamljive, za njih možete izraditi ukusne i efektne čokoladne motive. Izrada je zapravo...

19/01/201716
Cvet od crne i bele čokolade

Cvet od crne i bele čokolade

Svoju čokoladnu tortu na vrlo lak način možete dekorisati kako biste joj dali efektan izgled koji će se svideti svima....

13/12/20169
Usitnjavanje keksa bez nereda

Usitnjavanje keksa bez nereda

Ukoliko treba usitniti keks, orašaste plodove ili slično, najbolje ih je staviti u vrećicu (za zamrzavanje ili skladištenje) te oklagijom...

19/01/20173
Kako proveriti je li biskvit pečen

Kako proveriti je li biskvit pečen

Trik sa čačkalicom – kako biste proverili je li biskvit potpuno pečen, u njega zabodite čačkalicu. Ukoliko je čačkalica suva...

19/01/20174
Ispržite orašaste plodove

Ispržite orašaste plodove

Ukoliko želite intenzivniju aromu orašastih plodova ili nekih semenki dobro ih je lagano ispržiti u tavi bez dodavanja masnoće (ulje,...

19/01/20172
Čuvanje keksa

Čuvanje keksa

Suvi keks je uvek dobro čuvati u zatvorenoj posudi kako bi zadržao hrskavost i svežinu. Kod mekših keksića u posudu...

19/01/20172

Postavite pitanje našem poslastičaru!