zdravko_quote

Pitanja

„Tu sam za vas da zajedno rešimo svaku slatku muku. Dobićete odgovor na sve što ste oduvek hteli da saznate o poslasticama ,a niste imali koga da pitate. Sa zadovoljstvom ću podeliti svoje znanje, a siguran sam da ću i ja mnogo toga novog naučiti od vas. Pišite mi!“

Zdravko Gavrilović
Poslastičar Dijamant kuhinje

Vaše ime i prezime

Vaša Email adresa

Naslov

Vaše pitanje

Grudvice? Nikad više!

Kada se prave kolači, odvojiti suve od vlaznih sastojaka I dodavati suve u vlazne uz stalno mesanje. Tako će smesa biti...

16/06/20170
Izrada čokoladnih motiva za torte

Izrada čokoladnih motiva za torte

Kako bi vaše torte zablistale i bile primamljive, za njih možete izraditi ukusne i efektne čokoladne motive. Izrada je zapravo...

19/01/201716
Cvet od crne i bele čokolade

Cvet od crne i bele čokolade

Svoju čokoladnu tortu na vrlo lak način možete dekorisati kako biste joj dali efektan izgled koji će se svideti svima....

13/12/20169
Usitnjavanje keksa bez nereda

Usitnjavanje keksa bez nereda

Ukoliko treba usitniti keks, orašaste plodove ili slično, najbolje ih je staviti u vrećicu (za zamrzavanje ili skladištenje) te oklagijom...

19/01/20173
Kako proveriti je li biskvit pečen

Kako proveriti je li biskvit pečen

Trik sa čačkalicom – kako biste proverili je li biskvit potpuno pečen, u njega zabodite čačkalicu. Ukoliko je čačkalica suva...

19/01/20174
Ispržite orašaste plodove

Ispržite orašaste plodove

Ukoliko želite intenzivniju aromu orašastih plodova ili nekih semenki dobro ih je lagano ispržiti u tavi bez dodavanja masnoće (ulje,...

19/01/20172