Dijamant vodi u Pariz #UsvesemesaLjubav

Dijamant vodi u Pariz #UsvesemesaLjubav

Ljubav je…

Dan sa voljenom osobom po Dijamant receptu

Pokažite nam se kako se u vaš Dan zaljubljenih umešala ljubav i osvojite putovanje u najromantičniji grad na svetu


Najlakši put do nečijeg srca je put kroz stomak. Nema sumnje da će vaša draga ili vaš dragi najviše uživati u onome što ste sami spremili za njih. Zašto to ne bi bili kolači sa dva specijalna sastojka – ljubavlju i Dijamant margarinom? Za vas smo pripremili i recepte pomoću kojih ćete zasigurno zagrejati nečije srce.
Međutim, način na koji rešite da provedete ovaj Dan zaljubljenih, uz malo kreativnosti i istinske vrednosti – zagrljaj i osmeh, kolače u čiji recept se umešala ljubav, može da vas odvede i u najromantičniji grad na svetu. Dijamant će jedan zaljubljeni par poslati pravo u Pariz, a potrebno je samo da na društvenim mrežama pokažete na koji se to način Dijamant margarin umešao u vaš dan za ljubav, uz dobro poznat hashtag #usvesemesaljubav, ne zaboravi da taguješ Dijamant profil. 🙂
Dijamant margarin je već poznat kao glavni sastojak neodoljivih kolača u svim važnim prilikama. Zbog toga će ova kompanija i ovog najromantičnijeg dana u godini u Beogradu, Novom Sadu i Nišu na hiljade prolaznika obradovati kolačima koje je za njih pripremio Dijamant brend ambasador Zdravko Gavrilović.
Vođeni ovim primerom, provedite ovaj dan stvarajući slatke uspomene, sa voljenom osobom i dobro proverenim receptom.  I ne zaboravite da umešate ljubav.

Recepti za zaljubljene:

Medenjaci

Sastojci:

100gr Dijamant Classic margarina

100gr meda

100gr braon šećera

3gr soli

1 kesica vanilin šećera

5gr sode bikarbone

3gr cimeta

3gr karanfilića u prahu

Priprema:

Istopiti margarin, med, šećer, so I vanillin šećer. U ovu smesu dodati sodu bikarbonu I ohladiti je. Zatim dodati jaja, začine, brašno I dobro izmešati, tako da se dobije glatka masa. Prekriti folijom i ostaviti da odstoji najmanje 3 sata ili da prenoći. Rernu zagrejati na 170 stepeni . Oblikovati loptice I peći 12-15 min. Ohladiti I po želji posuti šećerom u prahu ili napraviti preliv od 150 gr šećera u prahu I par kapi vode. Tu masu preliti preko medenjaka.

Sacher  torta

Sastojci za koru:

200g Dijamant Classic margarina

9 kom jaja

280g crne čokolade

100g brašna

200g šećera

5g cimeta

1 tegla džema od kajsije

Sastojci za glazuru od čokolade:

50g Classic margarina

200g crne čokolade

Priprema:

Otopiti margarin I čokoladu. U to dodati žumanca i sve izmešati. Umutiti belanca sa šećerom, dodati brašno I ostalu smesu. Sve lagano umešati, kako masa ne bi spala. Peći u okruglom plehu na 180 stepeni  oko 3o min.

Kada se kora ohladi preseći je na pola I filovati vrelim džemom od kajsije. Ostaviti da se ohladi, I nakon toga tortu preliti sa 200g crne čokolade I 50 gr margarina.

Tortu servirati sa umućenim šlagom.

Pogledajte kako su to drugi uradili:

 #usvesemesaljubav

#usvesemesaljubav

 #usvesemesaljubav

#usvesemesaljubav