EmailTweet 0 Prikaz preko čitavog ekrana POSNA PIZZA Autor Javorka Filipovic Peciva 24 maja, 2018 Ovo je brz i jednostavan recept, a nadev za pizzu odaberite po zelji… Vreme pripreme: 45 minuta Vreme kuvanja: 15 minuta Broj obroka: 4 porcije Način pripreme U mlaku vodu dodati secer i kvasac i za par minuta ,kad kvasac nadodje, dodati ostale sastojke i umesiti mekano testo. Testo mesiti par minuta i ostaviti 30 minuta da naraste. Uzeti odgovarajuci pleh za pizzu i razviti testo u velicini pleha. Premazzati kecap, doadati tunjevinu ocedjenu od ulja i sve ostale sastojke za nadev. Kackavalj narendati i sloziti u zagrejanu rernu na 250 stepeni i peci 10-15 minuta . Paziti da ne pregori odozdo, vec da ostane mekana i svetlo-zuto testo. Sastojci Testo: 1 ,5 dl mlake vode o,5 dl ulja 1/2 paketica svezeg kvasca 1 kasicica secera 1 kasicica soli 250 gr brasna Nadev : 1 konzerva tunjevine u ulju 100 gr biljnog kackavalja 50 gr mariniranih sampinjona po zelji: Dijamant kecap, origano i maslinke, sveza paprika... zatvorite prikaz preko čitavog ekrana 00:00 Ocenite članak [Ukupno: 0 Prosečno: 0]